Saturday, 7 January 2012

Hairul Bella Safiya .;)

Assalamualaikum , :)
Hello-2 , Hye .

Hari ni aku happy sekali , sebab , hari ni kakak
ipar aku bersalin , tak silap aku pukol 1 lebih kowt,
sepatutnye , tarikh bersalin die 11 hari bulan ,
sekali ambik kau 8 hari bulan die keluar ..Yeahhh~ !!
Tak sabar aku nak pegang die .. :)

Aku dah jadi mak cik dah , dah tua dah ponnggg ..
Hehe , bf aku cakap , aku jadi 'Mak Cik cumel' , haha
cumel sangat ke aku ni ? Eheh
, haha , aku tak tahu lah
ape name anak buah aku tu , tak silap abang aku kate ,
name anak buah aku Hairul Bella Safiya , sedap en
name
die ? Name die macam name aku , but not sure lah tu name
die , aku takot nanti , abang aku tukar name die pulakk .
Ish-3 ...

Aku rase die panggil aku mak su kowtt , kalau aku kawen
dengan Amin , die panggil amin Pak su .. Haha
#dah menggatal nak kawen dah# Love you Hairul Bella Safiya~ :)

Assalamualaikum ..

No comments:

Post a Comment