Sunday, 15 January 2012

Assalamualaikum .

Hey-hey , dah lame aku tak update blog aku .. :)
Eheh , best jugakk lah masok sekolah menengah ..
Tapi , aku rase , sekolah rendah lagi best kowtt ..
Err , ntah lah .. No.komen .. Dah sseminggu aku tak text
bf aku .. :'( Rindu aku kat die .. :(

Saturday, 7 January 2012

Nothing !

Assalamualaikum .. :)

Aku rindu kan die , kalau aku cakap , aku rindu kan
die , compom la kau tahu kan ? Dah compom lah , aku
rindu kan
Amin , eheh , dah berape hari aku tak text
or call die .. Hemmmm , miss him so much~ !!

Hari tu aku kene bang bang boom dengan amin n Kak Zaty
siott je , menangis aku time tu . Aku malas lah nak cerita
kat blog .. Buad penat aku jee~ . Haish !!

Aku n die plan , nak dating , tapi tak tahu bila
and kat mane ,, :/
Aku nak sangat jumpe dengan die .
Tapi aku takot keadaan tak mengizin kan ... :'(
Hurmm

Assalamualaikum ..

Hairul Bella Safiya .;)

Assalamualaikum , :)
Hello-2 , Hye .

Hari ni aku happy sekali , sebab , hari ni kakak
ipar aku bersalin , tak silap aku pukol 1 lebih kowt,
sepatutnye , tarikh bersalin die 11 hari bulan ,
sekali ambik kau 8 hari bulan die keluar ..Yeahhh~ !!
Tak sabar aku nak pegang die .. :)

Aku dah jadi mak cik dah , dah tua dah ponnggg ..
Hehe , bf aku cakap , aku jadi 'Mak Cik cumel' , haha
cumel sangat ke aku ni ? Eheh
, haha , aku tak tahu lah
ape name anak buah aku tu , tak silap abang aku kate ,
name anak buah aku Hairul Bella Safiya , sedap en
name
die ? Name die macam name aku , but not sure lah tu name
die , aku takot nanti , abang aku tukar name die pulakk .
Ish-3 ...

Aku rase die panggil aku mak su kowtt , kalau aku kawen
dengan Amin , die panggil amin Pak su .. Haha
#dah menggatal nak kawen dah# Love you Hairul Bella Safiya~ :)

Assalamualaikum ..