Saturday, 7 January 2012

Nothing !

Assalamualaikum .. :)

Aku rindu kan die , kalau aku cakap , aku rindu kan
die , compom la kau tahu kan ? Dah compom lah , aku
rindu kan
Amin , eheh , dah berape hari aku tak text
or call die .. Hemmmm , miss him so much~ !!

Hari tu aku kene bang bang boom dengan amin n Kak Zaty
siott je , menangis aku time tu . Aku malas lah nak cerita
kat blog .. Buad penat aku jee~ . Haish !!

Aku n die plan , nak dating , tapi tak tahu bila
and kat mane ,, :/
Aku nak sangat jumpe dengan die .
Tapi aku takot keadaan tak mengizin kan ... :'(
Hurmm

Assalamualaikum ..

No comments:

Post a Comment