Wednesday, 28 December 2011

Love you Amin

Assalamualaikum .. :)

Hehe , aku couple dengan Amin (My Boyfriend) dah sebulan 3minggu .. :')
Alhamdulilah , aku dapat kekal dengan die .. I'm so ha
ppy ..
Aku happy gilerr couple dengan die .. Abang aku ....
yang kedua n yang keempat dah tahu aku couple dengan die .. :)

Macam mane abang aku tahu ?
Kalau yang keempat tahu , die nampak pic Amin dekat fon aku .. :)
Kalau yang kedua pulakk , die tanye aku ,
'Kak , kau ade bf kn ?' 'Err , entah' 'Cakap je lah yang kau ade bf'
'Ha'ah , akak ade bf' 'Ouh , bf kau fom bpe ?' 'Fom 3'
'Ouh , dah dapat result lah nie' 'Yup' 'Berape result die ?' '8A'
Wow , pandai nye die' 'UPSR die dapat 5A' 'Pandai giler die kak'
'Kau kenal die kat ne ?' 'Kat fb' 'Kau pernah jumpe die ke ?'
'Tak' 'Kaurang tak pe rnah plan ke nak jumpe ?' 'Ade,tapi tak tahu bile'
'Ouh , nak angah anatar kau pergi jumpe die ?' 'Ley gakk, tapi tak tahu lah bile'

Yang tu je lah yang aku ingat .. Hee~ .. Tapi en , kalau boleh ,
aku nak satu family n aku tahu yang aku couple dengan si die ..
I Love M.Amin b. M.Sharif only .. Love soo muchhh~ ..

Masok sekolah

Assalamualaikum ..
Hello-2 ~ !

Hehe , dah lame aku tak update blog aku .. Err , rase rindu pulakk aku kat blog ..
Hurmmm , lagi berape hari je dah nak sekolahh , rase takot pulakk aku nak masok sekolah.
Aku sekolah kat Smk Saujana Utama , dah lah aku masok 1 Cekal .. Kat kelas aku ,
aku tak kenal siape-2 pon .. Atoto , takod nye aku nak masok sekolah menengah ..
Lagi , 6hari lagi nak masok sekolah ... Errrr , takot nye aku .. Aku harap , kelas
aku sporting .. :)

Assalamualaikum .. :)

Monday, 19 December 2011

Happy nye .. :)

Assalamualaikum .,. :)






Yeahhhh , aku dah boleh text dengan bf aku .. I'm so happy ...
Aku cukup merindui die ... Tapi hari nie , kalau boleh , aku nak luang
kan mase dengan die ..  Bie , i miss you so muchhh ! :') :)

Sunday, 18 December 2011

♥ Awak kena paham , kenapa saya cemburu tengok awak , sebab cemburu tu tandanya sayang kan ?
♥ Awak kena paham kenapa kadang2 saya merajuk , sebab saya nak kan perhatian daripada awak .
♥ Awak kena paham , kenapa saya selalu call dan sms awak, sebab saya rindukan awak .
♥ Awak kena paham kenapa kadang2 saya marahkan awak , sebab saya nakkn yang terbaik untuk awak .
♥ Awak kena paham kenapa saya suka mengadu dengan awak , sebab awak lah segalanya bagi saya . saya nak awak je yang tahu .

Saturday, 17 December 2011

Assalamualaikum .. :'(

12:27 .. Ahad ..

Malam nie aku menangis lagi , sebab Mohamad Amin b. Mohamad Sharif lah aku
menangis :'( ..Dah berape kali dah aku menangis sebab rindu kan die ..
( Ya Allah , kau tabah kan lah hati hamba mu ini )
Aku dah rindu gilerr kat die .. Aku tak leh nak berhenti menangis .. If aku text , chat or call ,
maybe aku boleh berhenti ..
 

Assalamualikum .. :(

About him ..

Assalamualikum ..

Err , dah 10 hari aku tak text Amin (My Boyfriend) , rindu gilerr-2 aku dengan die ..
Kalau aku dapat text dengan die , aku nak luangkan mase dengan die .. Seriously , rindu
gileerrr nak mati .. Aku tanak kehilangan die .. Tadi , aku hanya tepikir yang aku nak
lepaskan die , supaye die boleh couple dengan ex-2 die , aku rela undur diri , untuk lihat
die bahagia
.. Sebab , kalau dekat skolah die , die boleh jumpe ex-2 die , aku , mane penah die
jumpe ..

Hurmmmm , kawan-2 aku kate die ensem .. Ensem kan Amin nie ?? Untung aku dapat
die .. Hehe , die nie baik .. Baik sangat-2 .. Tak pernah aku dapat BF sebaik macam Amin ..Aku bangun tido je nanges sebab Amin , malam-2 un nanges sebab die .. Walaupon ade
orang yang suke dekat aku , aku tetap tak suke kat sape-2 , cinta aku hanya untuk amin seorang
sahaja ..
And tolong lah , jangan nak buruk-2 kan si Amin tu .. Aku tahu die macam mane ,
die tak macam kaurang sangka ..

Sometimes i hate him , sometimes i love him .. Thank you for always loving me ..
I don't know how to say how much i love him .. I love him , more than you know ..
Makan tak kenyang , tidur tak lena , mandi tak basah #ayat ketinggalan zaman#
Aku takot akan kehilangan die and aku takot tak akan kekal lame dengan die ..

Assalamualikum .. :(

Sunday, 11 December 2011

Menitiskan air mate :'(


Assalamualikum :'(

Malam ni mate aku berkaca lalu menjunam .. Malam nie aku menitiskan air mate
kerana Mohamad Amin .. Aku dah teramat sayang n rindu dekat die .. Aku dah tanak
berjauhan dengan die .. I Love him so much ..Aku tanak kehilangan die .. Bie , syg nak bie sentiase
kat hati n sisi sayang .. Sayang takot kehilangan bie .. Sayang dah tanak berjauhan dengan bie ..
Walauapepon terjadi , bie tetap kat hati sayang ..

Sayang marah bie , sebab , sayang sayang sangat kat bie .. Sayang merajok , sebab
sayang nak dapt perhatian dari bie .. Kalau boleh , setiap hari , setiap mase syg nak jumpe n
mesej bie .. Sayang nak kengkwan syg tahu yang syg sayang giler at bie ..

Bie ,maap kn syg , syg tak ley hang lepas result PMR kua , sbb syg da holiday ..
Maap kn syg .. Tapi tak bermakne , kite tak berjumpe , kite akan clash .. Tak sayang !
And tak akan .. Sorry again .. Hope u forgive me sayang .. Bie , today , i'm so sad ..
Every night , i will cry because of you .. #sorry kalau BI terokk# Sayang rindu
gelak tawa kite dulu .. Syg tak akn lepaskan bie .. Syg tetap akan menunggu bie smpai bile-2 pon ..
<3 :* ;)

#Aku bukan nak batak#
=Assalamualikum ..:|



Minah Cornetto -- Minah Hacks

Assalamualikum .. :)
#Tak jawab dosa#

Mesti korang pelik kan ? Ye lah , tadi , semalam aku buad Minah Cornetto , tapi
t'tbe sekarang ni , aku buad Minah Hacks ..

Kaurang tahu tak ape maksod Hacks nie ? Mesti lah kaurang ade yang tahu and ade yang tak tahu ..
Err , Hacks is mean Hanya aku cinta kamo seorang .. Sebelum ni , aku pon tak tahu maksod Hacks nie ,
but nie un bf aku yang bagi tahu aku ..

Err , aku rase busan pulakk , tak abes-2 cornetto , kt FB da lah Minah Cornetto ,
so , sesekali , aku nak jugak tukar jadi ape-2 .. Last-2 , aku tuka blog aku , dari
Minah Cornetto -- Minah Hacks .. Hehe .. :) Tapi , sedap jugak en Minah Hacks ..

=Assalamualikum .. :)

Aku rindu kan Mohamad Amin bin Mohamad Sharif .. Dah bape hari dah kitorang tak
text n msej :( .. I miss him so much ! Kalau chat un , chat sekejap je .. :'( Time result PMR bru kite orang
boleh SMS and call .. Aku teramat rindu dekat die .. And teramat sayang kat die ..

Dah 1bulan 4hari aku couple dengan die .. Aku cukup happy sebab dapat kekal dengan |
die selame sebulan .. Date sebulan kite orang , sebelum date beday aku .. Aku cukup
beruntung sebab dapat die .. :) Kite orang 'Cinta Muka Buku' ... Baru sehari kite orang kenal ,
kiteorang dah luah kan perasaan .. :') I'm so happy baby .. :')


Profile =
Mohamad Amin bin Mohamad Sharif
14 Tahon
8 May 1996
Milo Ais
Masakan Ibu
Hospital Asunta Petaling Jaya
6Adek beradik
Anak bongsu
Dokter
Chat ngn minah cornetto

#Num die jangan harap aku nak bagi#

Aku sayang giler-2 kat die , aku cinte gler at die .. Aku sayang kat die bih daripade
kaurang tahu .. Kaurang doakan lah supaye kiteorang kekal .. :) Die kate yang ,
dari aku mule-2 add die as friend , die da suke kat aku .. Die tunggu lame .. Dari
bulan june , november die luahkan .. Die dah kunci hati aku , kunci tu ade pade die .. :)
First-2 , time kiteorang chat , die panggil 'kau aku' , and then die panggil 'saye awak' ..
Amin nie laen dari ex aku yang laen , die sayang giler-2 kat aku ..

Die tak penah saket kan ati aku .. Die tak penah mara-2 aku .. Tapi die selalu sedih ..
Tu un sebab aku yang buad #sorry sayang # .. Die penah menangis sebab aku ,
entah , sebab ape tah , aku un dah lupe sebab ape .. Hheh , sorry .. Aku cukop
'happy' , 'bersyukur' sebab dapt Bf sebaik Amin .. Seriously , die berbeza .. Ramai ex die yang nak
couple balek dengan die , tapi dei tolak .. Kiteorang tak sampai sehari , malam Aidil Adha ,
die luahkan kat aku .. Time tu , aku cukop happy n terharu .. Sehari aku tak text dengan die un
aku dah rindu , apetah lagi aku nak berjauhan dengan die ..

Satu malam uhh , aku ade terpikir ,untuk lepaskan die .. Supaye couple dengan ex-2 die ,
tapi , tak jadi , sebab hati aku tak begitu rela untuk melepaskan die .. Aku tak kesah lah kaurang nak
kate die ni tak ensem ke whatever ke , bagi aku die nie , ensem , baek .. Aku suke gayut dengan die ,
aku suke dengar die gelak .. Aku happy jugak ..


Love you so much Mohamad Amin .. Miss u so much baby .
#Sorry , aku bukan nak batak#
=Assalamualikum .. ;)


Assalamualikum .
#Tak jawab dosa#

Aku rindukan die .. Dulu die ex aku ..
Orang kate die ni CUTE + HANDSOME .. Walaupon die nie pendek #sorry , jangan kecik hati#
tapi die nie cute auh .. Arrggh , geram tol aku dengan die .. Sebab terlalu cute .. :) Tapi kadang-2 aku
jeles sebab kawan baek die , boleh bergambar dengan die .. Hehe , jeles lah jugakk ..
Tapi , aku tak kesah un .. Yang sure , aku
boleh jadi kawan die ..

Name = M.Fauzi bin Moin ..
Age = 13 Tahon ..
Stay = Subang (Subang Perdana)
Birthday = 11/9/1998
Makanan =
laksa penang , masak lemak cili api ketam dan ikan keli
Minuman = Neslo Ais

Err , setakat tu je lah yang aku tahu .. Hehe ..
Aku kenal dengan die mase aku darjah 5 , die darjah 6 ..

Hmm , okayy lah ..
=Assalamualikum
for Islam .. ;)



Saturday, 10 December 2011

Sedih Menggenangkan si Dia ..

Assalamualikum , :)
#Tak jawab dosa#

Hurmm , aku bukan ape , aku just sedih , sebab tak dapat text bf aku ..
Name bf aku Mohamad Amin b. Mohamad Sharif . Dah berape hari tak text die ..
I miss him so much ! Tadi , dalam pukol berape , die chat ngn aku , tapi die kate
sekejap je lah ley text .. Hmm , pas die off , 'mate teros berkaca lalu menjunam' ..
Btw , i'm so happy because can chat with him
although while ..

Hurm , okayy .. :)
=Assalamualikum .. :)