Sunday, 11 December 2011

Minah Cornetto -- Minah Hacks

Assalamualikum .. :)
#Tak jawab dosa#

Mesti korang pelik kan ? Ye lah , tadi , semalam aku buad Minah Cornetto , tapi
t'tbe sekarang ni , aku buad Minah Hacks ..

Kaurang tahu tak ape maksod Hacks nie ? Mesti lah kaurang ade yang tahu and ade yang tak tahu ..
Err , Hacks is mean Hanya aku cinta kamo seorang .. Sebelum ni , aku pon tak tahu maksod Hacks nie ,
but nie un bf aku yang bagi tahu aku ..

Err , aku rase busan pulakk , tak abes-2 cornetto , kt FB da lah Minah Cornetto ,
so , sesekali , aku nak jugak tukar jadi ape-2 .. Last-2 , aku tuka blog aku , dari
Minah Cornetto -- Minah Hacks .. Hehe .. :) Tapi , sedap jugak en Minah Hacks ..

=Assalamualikum .. :)

No comments:

Post a Comment