Saturday, 10 March 2012

Assalamualikum . Hihi , hello-2 .
Haha , tetibe syok sendiri . Haha , dah gila agak nye .
Hihi , Ape-2 je lah . Kadang-2 , bosan jugak kan .
Hurmm . :(

Haaaa , lupe nak cakap , hmm ,
aku dah clash dengan Muhammad Amin b. muhammad Sharif .
Haha , panjang betol aku tulis name dia . It's okay lah .
Sekarang ni , aku coup dengan Muhd Akmal bin Shamsul Kamar .
Dia form 5 , tahon ni dia SPM , haha .:D Ake kenal dengan
dia dekat fb lah , tak kan mak aku yang rekemen kan kowtt .
Haha :D tapi , first-2 aku kenal dengan dia , kita orang kawan
je , dah beberape hari , baru kitaorang coup . Date coup
aku dengan dia 21/2/2012 , berape hari bulan nanti anniversary
aku dengan dia , dah sebulan , ape kita kesah kan . :D Haha
Best ape aku coup dengan dia , kengkawan aku semua tahu yang
aku betol-2 sayang dekat dia . Kalau nak kenal denagn dia
boleh , jumpa aku dulu , baru boleh kenal . :D Name FB
dia 'Akmal Gitar Capo' , cari lah sendiri . Dah tentu-2 ade
married aku dengan dia .

Hurmm , although i have not couple with the amin , i still
love near him . I do not moan if he hates me is the pound .
I though he was not with me ,still remember him in my memories.
Now , i love Muhd Akmal so much ! More than he know . Hihi !
tetibe je aku speaking ,haha . :D
Okay lah , caww dulu lah ! Assalamualikum ~

Mate Hamster

Assalamualikum .

Hehe , dah lame tak update blog ni , okay-2 . Malam khamis , dalam pukul 12 lebih
aku tak tidor lagi , aku bosan-2 pergi bukak lampu tangkap gambar sorang-2 .
Haha :D biase lah , budak tak de keje kan . Orang semua tidor , dia pergi tangkap gamba
sorang-2 , haha . :D Okay-2 , nak tahu tak , aku punye gamab tu jadi macam mane ?
Haa , macam atas tu lah . Haha , smart takk ? Kalu tak smart pon ade aku kesah ? Haha
bulat takk mate kite ?  Bulat kann-2 ! Bf kite cakap , mate kite macam Hamster .
Haha , kawan kite cakap mate kite macam hamster gak . Haha , Mate hamster .
Haha , okay-2 . Chaww dulu !

Saturday, 25 February 2012

Assalamualaikum ,

Aku bukan ape , sejak aku masok smk su ni , aku kenal dengan seorang mamat ni ,
name dia Muhammad Iqman . Aku dah mule minat kat dia , aku sedia upaya cari fb dia ,
cari name dia . Nasib baik kawan aku tahu name dia . Haha :D
Semalam , aku bukak lah 'you tube' aku taip lah 'patah seribu' , lepass tu ,
aku bukak lah profile iqman , aku tengok lah pic dia , aku nangis .
Nak tahu sebab ape aku nangis ? Sebab 'aku rindu dekat dia' :) Rindu dekat dia
sangat-2 ! Aku jumpe dengan dia sekali je , yang lain hanye lah terserempak .
Tapi kan , kalau dekat sekolah , aku sedaye upaye nak terserempak dengan dia .
Kadang-2 aku pergi kelas dia , tengok name dia . Kan sekolah menengah kan
ade majalah dia kan , hari tu kengkawan aku bawak bende tu , aku sedaye upaye
cari gamba dia . Hari tu , budak depan aku bawak majalah yang 2009 punye ,
time tu Iqman form 1 , wow , do cute , Cumel kot time dia form 1 . Haha . :D
Tapi series ape , cute giler nak mampos . Haha . :D

Assalamualikum ,

Sorry , sebab dah lame tak update blog , not in mood lah .
Tahu kan yang aku dah clash dengan Amin . :( Aku sedih kowtt ,
sebab aku dah tak terpedaya nak baca blog aku lagi . Semua cerita pasal dia .
Tu yang buad aku sedih tu . Hurmm . Aku sayangg dekat dia , sayangg sangat-2 .
Aku pon tak tahu kenape dia tinggal kan aku . Setiap mase aku akan ingat kan dia ,
and sebelom tidor aku akan bace mesej yang dia bagi aku , dan aku teringgat balik
kenangan aku dengan dia . Bapakk sedih lah . Macam tak ade siape-2 yang boleh
ubat kan hati aku .

Sunday, 15 January 2012

Assalamualaikum .

Hey-hey , dah lame aku tak update blog aku .. :)
Eheh , best jugakk lah masok sekolah menengah ..
Tapi , aku rase , sekolah rendah lagi best kowtt ..
Err , ntah lah .. No.komen .. Dah sseminggu aku tak text
bf aku .. :'( Rindu aku kat die .. :(

Saturday, 7 January 2012

Nothing !

Assalamualaikum .. :)

Aku rindu kan die , kalau aku cakap , aku rindu kan
die , compom la kau tahu kan ? Dah compom lah , aku
rindu kan
Amin , eheh , dah berape hari aku tak text
or call die .. Hemmmm , miss him so much~ !!

Hari tu aku kene bang bang boom dengan amin n Kak Zaty
siott je , menangis aku time tu . Aku malas lah nak cerita
kat blog .. Buad penat aku jee~ . Haish !!

Aku n die plan , nak dating , tapi tak tahu bila
and kat mane ,, :/
Aku nak sangat jumpe dengan die .
Tapi aku takot keadaan tak mengizin kan ... :'(
Hurmm

Assalamualaikum ..

Hairul Bella Safiya .;)

Assalamualaikum , :)
Hello-2 , Hye .

Hari ni aku happy sekali , sebab , hari ni kakak
ipar aku bersalin , tak silap aku pukol 1 lebih kowt,
sepatutnye , tarikh bersalin die 11 hari bulan ,
sekali ambik kau 8 hari bulan die keluar ..Yeahhh~ !!
Tak sabar aku nak pegang die .. :)

Aku dah jadi mak cik dah , dah tua dah ponnggg ..
Hehe , bf aku cakap , aku jadi 'Mak Cik cumel' , haha
cumel sangat ke aku ni ? Eheh
, haha , aku tak tahu lah
ape name anak buah aku tu , tak silap abang aku kate ,
name anak buah aku Hairul Bella Safiya , sedap en
name
die ? Name die macam name aku , but not sure lah tu name
die , aku takot nanti , abang aku tukar name die pulakk .
Ish-3 ...

Aku rase die panggil aku mak su kowtt , kalau aku kawen
dengan Amin , die panggil amin Pak su .. Haha
#dah menggatal nak kawen dah# Love you Hairul Bella Safiya~ :)

Assalamualaikum ..