Saturday, 25 February 2012

Assalamualaikum ,

Aku bukan ape , sejak aku masok smk su ni , aku kenal dengan seorang mamat ni ,
name dia Muhammad Iqman . Aku dah mule minat kat dia , aku sedia upaya cari fb dia ,
cari name dia . Nasib baik kawan aku tahu name dia . Haha :D
Semalam , aku bukak lah 'you tube' aku taip lah 'patah seribu' , lepass tu ,
aku bukak lah profile iqman , aku tengok lah pic dia , aku nangis .
Nak tahu sebab ape aku nangis ? Sebab 'aku rindu dekat dia' :) Rindu dekat dia
sangat-2 ! Aku jumpe dengan dia sekali je , yang lain hanye lah terserempak .
Tapi kan , kalau dekat sekolah , aku sedaye upaye nak terserempak dengan dia .
Kadang-2 aku pergi kelas dia , tengok name dia . Kan sekolah menengah kan
ade majalah dia kan , hari tu kengkawan aku bawak bende tu , aku sedaye upaye
cari gamba dia . Hari tu , budak depan aku bawak majalah yang 2009 punye ,
time tu Iqman form 1 , wow , do cute , Cumel kot time dia form 1 . Haha . :D
Tapi series ape , cute giler nak mampos . Haha . :D

No comments:

Post a Comment