Saturday, 25 February 2012

Assalamualikum ,

Sorry , sebab dah lame tak update blog , not in mood lah .
Tahu kan yang aku dah clash dengan Amin . :( Aku sedih kowtt ,
sebab aku dah tak terpedaya nak baca blog aku lagi . Semua cerita pasal dia .
Tu yang buad aku sedih tu . Hurmm . Aku sayangg dekat dia , sayangg sangat-2 .
Aku pon tak tahu kenape dia tinggal kan aku . Setiap mase aku akan ingat kan dia ,
and sebelom tidor aku akan bace mesej yang dia bagi aku , dan aku teringgat balik
kenangan aku dengan dia . Bapakk sedih lah . Macam tak ade siape-2 yang boleh
ubat kan hati aku .

No comments:

Post a Comment